پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی روند بورس تا انتهای سال ۱۴۰۰ | در بهار آینده بازار سبز می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۷۲۷۷
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۱
  • ۱
پیش بینی روند بورس تا انتهای سال ۱۴۰۰ | در بهار آینده بازار سبز می‌شود؟
با اعلام رسمی بسته حمایتی دولت از بورس و زمزمه‌های رفع تحریم‌ها، برخی کارشناسان آینده روشنی را در آینده نه چندان دور برای بازار سرمایه متصوراند اما این گمانه‌ها تا چه حد رنگ تحقق به خود می‌گیرد؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در هفته‌ای که گذشت شاهد افت سنگینی بود. به رغم رشد ۱٫۷ درصدی شاخص کل در آخرین روز معاملاتی، شاخص نسبت به هفته گذشته با افت چهار درصدی روبه‌رو بود. برخی از کارشناسان معتقدند رشد بورس در روز چهارشنبه، هیجانی بود و تا ابهامات رفع نشود سرخی بورس ادامه دارد.

بازار سهام در هفته‌ای که گذشت شاهد افت سنگینی بود. به رغم رشد ۱٫۷ درصدی شاخص کل در آخرین روز معاملاتی، شاخص نسبت به هفته گذشته با افت چهار درصدی روبه‌رو بود. برخی از کارشناسان معتقدند رشد بورس در روز چهارشنبه هیجانی بود و تا ابهامات رفع نشود سرخی بورس ادامه دارد.

مریم محبی، کارشناس بازار سهام در این خصوص گفت: شرایط بورس همچنان سردرگم و پر از ابهام است. اخبار مثبت و منفی زیادی از مذاکرات برجام می‌شنویم. قوانینی که مجددا روی بازار سهام و شرکت‌ها وضع می‌شود و نرخ‌های دستوری که شرایط شرکت‌ها را متغییر می‌کند نیز ادامه دارد. همگی این موارد شرایط بی‌ثبات اقتصادی را رقم می‌زند که بورس را در مسیر نامشخصی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: روند منفی و مثبت ناگهانی و بی‌دلیل، نشان از عدم ثبات در بازار است و همان‌طور که تحلیلگران اعلام کردند تحلیل بازار به سختی انجام می‌شود. در حال حاضر، بازار بیش از عوامل تکنیکال از عوامل بنیادی تاثیر می‌گیرد. خروج پول حقیقی و کاهش حجم معاملات نیز ناشی از تکنیکال نیست.

محبی خاطرنشان کرد: در این هفته، جلسه‌ای با مجلسی‌ها داشتیم که انتظار می‌رفت در نتیجه آن بازار در اوایل هفته مثبت شود، اما نشد. در نهایت چهارشنبه و بعد از سخنرانی رئیس‌جمهور شاهد رشد شاخص کل بودیم. باید توجه داشت که برخی از نماد‌های بزرگ و تاثیرگذار مثل شستا همچنان بسته است و ما انتظار اتفاقات عجیب و غریب بیشتری داریم. تا پایان سال انتظار افق روشنی در بورس ندارم. در این بازار اتفاق خاصی نمی‌توان پیش‌بینی کرد. به شیب کند مثبت در بورس امیدوارم، ولی این به معنای جبران شدن زیان‌ها نیست. سردرگمی باید به سرعت از بورس خارج شود.

این کارشناس عنوان کرد: بازار سهام نیازمند بازگشت اعتماد سهامداران است، اما در این شرایط انتظار رونق و رشد از بازار نمی‌رود، اما انتظار افت ریادی هم ندارم. روند فرسایشی بازار ادامه پیدا می‌کند تا تکلیف ابهامات مشخص شود. اما با توجه به وضعیت موجود تمامی این موارد به سال آینده موکول می‌شود.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
0
0
اگر بورس یک ماه سبز نباشد دیگه امیدی نخواهد بود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->